Tocht weg

Met de harde koude oostenwind die er verleden week blies, ontdekte ik een koude tochtstroom bij onze balkondeur. De tocht kwam echt doordat de deur aan de bovenzijde niet goed aansloot op het kozijn. Zodoende liet ik mijn secretaresse, genaamd Treeske, even bellen naar de woningbouwvereniging voor een reparatie. We kregen per telefoon een afspraakbevestiging van een extern bedrijf, dat er vandaag een monteur langs zou komen.

De beste man kwam, zag en overwon, nadat ik hem het probleem had uitgelegd. Hij draaide met een inbussleutel 2 stelschroeven in de aanslagplaat wat aan en het probleem was verholpen.

De man was binnen 2 minuten weer het huis uit en de tocht was ook weg. En wat ik dan zo fijn vind is, omdat ik altijd in koopwoningen heb gewoond, dat ik het in deze huurwoning niet zelf hoef te doen en de reparatie niets kost. Het leven van een Hulk is toch mooi!

Advertentie

9 gedachten over “Tocht weg

  1. De reparatie kóst natuurlijk wel iets, alleen hoef jij de rekening niet te betalen…. eh… indirect natuurlijk wél, dat zit in de huurprijs verrekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s