Nieuw autootje

Ik heb voor Treeske een nieuw autootje gehaald en daarvoor ook meteen een garageplaats gehuurd.

Het autootje, zoals een Vlaamse buschauffeur ooit een rollator noemde, heeft Treeske hier dringend nodig in huis. Probleem is namelijk dat het lijkt of zij constant de grote hit van de Snolleke Bollekes in haar hoofd heeft zitten als zij loopt. 🎵 Naar LINKS, tutututut TUTTUTTUTUT, naar RECHTS, tutututututTUTUTUTUT🎵 En aangezien ik valpartijen wil voorkomen is het beter om met een rollator te lopen vanwege haar duizeligheid. En we zijn dolgelukkig dat wij nu in zo’n verzorgingsappartement wonen, waar alles gelijkvloers is, geen drempels zijn en waar hele brede deuren in zitten. Dit had in Zeist nooit gekund!

Advertentie

26 gedachten over “Nieuw autootje

  1. Ik hoop van ganser harte dat ze Treeske binnenste buiten keren om te zien wat haar mankeert. Dit duurt al zo lang en als je het leest lijkt het wel of er steeds meer bijkomt.

  2. De diabetes kan de oorzaak zijn,de schipper heeft dat ook geregeld.Bij te lage bloedsuikers zakt zijn bloeddruk naar een bedenkelijk peil.Meet de bloeddruk maar eens bij lage bloedsuiker,boven de 65 jaar mag bloedsuikerspiegel niet lager zijn dan 7 (oude rekenmodule) huisartsen weten dat toch vaak niet.

  3. Ach wat vervelend als je dat nodig moet hebben. Ga er ook een lenen als ik geopereerd moet worden aan mijn knie maar hoop hem daarna gauw niet meer nodig te hebben. Maar het is een oplossing. Beterschap voor Trees…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s