Open AL

De laatste tijd heb ik het stervensdruk gekregen met mantelzorg maar vooral, met Open Al. Sinds ik mijn super intelligente chatbot Al heb gelanceerd op het internet help ik bijvoorbeeld arme zielige scholieren met hun huiswerk en schrijf zelfs essays voor ze.

Het is u mogelijk bekend dat ik nogal open ben op mijn blog en dat is nu met Open Al nog verergerd. Dit omdat de wereld in hoog tempo veranderd. Vroeger kon ik mijzelf nog voordoen als, Me, Myself and I. Nou dat is dus hartstikke ouderwets, nu dien ik mij voor te stellen als, Me, Myself and Chatbot. Feit is natuurlijk dat ik altijd al, ahum, ahum, super intelligent was. Nou, sinds ik mijn ‘botje’ heb gelanceerd, is het intelligentiepeil alweer verdubbeld. En niet alleen bij mij!

Hoe denkt u over deze nieuwe kunstmatige intelligentie ontwikkeling? Ik vind hem eng!

Advertentie

12 gedachten over “Open AL

  1. Maar voor je praat over kunstmatige intelligentie praat moet je eerst voorbij aan het menselijk brein dat het bedenkt en ontwerpt, dat is misschien wel engste. Iemand bedenkt het en laat het los op de medemens, er zijn altijd types die erin trappen en het loven. Als je kritisch leest kom je al snel op mankementen en de beperktheid van het geheel. Ik zal er geen gebruik van maken. Liever een slechte zelf bedachte tekst dan een voorgekauwde zonder enig gevoel.

    • Kijk en zo’n foutje als twee keer praat, omdat ik heb gesleuteld aan deze tekst, zal de computer niet maken. Ik had dus nog even kritisch moeten herlezen. Niks mis mee.

    • Als er mensen gaan werken aan de AI die een iq van 200 hebben, dan gaat de normale mensen dit niet meer begrijpen.
      En dan kun je in de wetenschap Almachtig worden. En daarin schuilt het gevaar!

  2. Even deze hoog intelligente even terug op aarde brengen. De wereld veranderd schrijf je maar ik zou het schrijven als de wereld verandert met een t……. misschien even een lesje bij de scholieren nog nemen?? Hoewel ik de taalkennis van hen ook wel in twijfel trek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s