Hema worst

Toen Saskia aan het bewind kwam van deze landelijke winkelketen, beloofde zij een flinke kwaliteitsverbetering. En echt dat is haar gelukt. Sokken werden sterker dus duurzamer en vele artikelen werden beter. Las ook dat ze na jarenlange verliezen nu eindelijk weer winst draaien.

Maar alle veranderingen zijn geen verbeteringen! Neem nu de ongelofelijk lekkere rookworsten van de Hema. Om alle artikelen te versterken merkten wij dat ook de vel van deze worst is verstevigd. Op zodanige wijze dat we nu met een vlijmscherp mes de worst in heel dunne plakjes moeten snijden, willen ze ons keelgat passeren. Het is ook niet des Hulks om kleine plakjes te snijden, want wij houden van grote brokken worst, die wij het liefst gewoon afbijten. Maar dat lukt nu niet meer met de huidige vel, die ik kan vergelijken met het sterke landbouwplastic of een slechtsmakende tuinslang. Vanmorgen bij mijn ontlasting zag ik dus gewoon allemaal krullen van de velletjes er uitsteken. Ik vind dit dus letterlijk en figuurlijk onverteerbaar!

Ik hoop echt dat ze deze in onze ogen versteviging van de rookworsten spoedig wordt teruggedraait. En o ja, rookworst zonder r is ook worst!

Advertentie

9 gedachten over “Hema worst

  1. Ik koop de worst niet zo vaak maar het is me inderdaad ook opgevallen dat er nu een erg stug vel omheen zit. Zal wel weer met voorschriften te maken hebben want darm mag allang niet meer gebruikt worden voor het vel.

  2. Rookworst van de Hema, zeker 25 jaar geleden dat ik een halve rookworst at.
    Mijn man heeft liever de rookworst van de (biologische) slager dus misschien kun je die eens proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s