Vlasje

De blogwereld gaat een mooi mens verliezen, die wij mochten leren kennen als een lieve wijze vrouw. Zij is na vele levensstrijden met ernstige ziektes nu uitgestreden. We mochten bij haar op bezoek komen een paar jaar geleden en afgelopen zomer fietste ik nog bij haar langs in het verre Den Helder. Hoewel het een kort bezoek was, kreeg ik weer een wijze les van haar waarmee ik verder kon.

Dagelijks blogde zij twee keer met bijna altijd een muzikaal stuk erin. Haar eenvoudige leven beschreef zij wonderbaarlijk, zodat je rust bij haar had en kreeg. Een topblogster gaat heen, nog even een hospice en dan naar iets waar de orchissen eeuwig bloeien, omdat zij daar zoveel van houdt.

Dag lief Vlasje, bedankt dat we je mochten kennen. We houden heel veel van je. Kus van Treeske en een Hulkenknuffel van mij.

Advertentie

11 gedachten over “Vlasje

 1. Ach wat een verdrietig bericht, al ken ik haar en haar blog niet, het is tóch een heftig bericht. Ik hoop dat haar laatste levensdagen in de hospice verlicht moge zijn.
  Uit ervaring weet ik dat men in een hospice álles in het werk stelt om er mooie dagen van te maken zo aan het eind van een leven, ze verdient het als ik jouw verhaal goed interpreteer.

 2. Ik las haar blog niet dagelijks maar heb wel meegekregen van de zwaarte van haar leven dat ze moedig lichter probeerde te maken. Moge zij rusten in vrede.

 3. Ik heb haar wel eens zien reageren bij mij maar ik was geen lezer van haar blogs. Maar altijd triest als er weer iemand wegvalt. Sterkte voor haar familie en vrienden.

 4. Vlasje reageerde gisteren nog op je blog over brillen. Ik las een enkele keer bij haar en kreeg haar laatste berichten dus niet mee, die ik inmiddels wel heb gelezen.
  Moedig besluit en begrijpelijk. Ze reageerde altijd zo trouw bij jullie. Sterkte.

  • Prachtig mooi mens!
   Het is raar om te rouwen vóór haar overlijden.
   Vandaag hebben we veel verdriet om haar gehad.
   En we gaan haar heel erg missen.

 5. Laten we hopen dat ze nog een paar mooie dagen in het hospice krijgt. Ze heeft een zwaar leven gehad maar kon van de kleine dingen enorm genieten.
  Sterkte voor Vlasje en voor iedereen die van haar houdt!

 6. Nou zeg, ik krijg een halootje,waar ik piekhaar had….. Met jullie vooral heb ik heel mooie mensen ontmoet die licht schijnen en waarbij je je kunt opwarmen. Is heel kostbaar. Blogland telt veel van die mooie sterretjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s