Cadeau

Ik kreeg gisteren een fantastisch mooi cadeau aangeboden. Dochterlief en schoonzoon van Treeske boden aan om de zorg voor haar een paar dagen van mij over te nemen. Zodoende gaat Treeske a.s. donderdag een paar dagen logeren bij hen.

Owwww, ik voel nu de opluchting al! Hoewel het ook weer dubbel voelt. Maar zo langzamerhand loopt de zorg bij mij te hoog op, moet ik eerlijk bekennen. Even ontsnappen daaraan na 4 maanden intense zorg, lijkt mij geweldig, wetende dat zij in zeer goede liefdevolle handen is.

Advertentie

13 gedachten over “Cadeau

 1. Een geweldig kado, zo lief en meedenkend van je dochter en schoonzoon. Geniet er van en als Trees dan weer bij je terugkomt wordt het dubbel genieten.

 2. O maar dát is een feestje, wat fijn dat je even tijd krijgt om de batterij op te laden. En wie weet geeft de verandering van omgeving jouw Treeske óók wel even een boost. Geen zorgen maken, het gaat jullie allebei heel veel goed doen denk ik.

  • Iedereen blij mee!
   Ik trakteer hen op de wegbrengdag op een Loetje, waar wij gevieren biefstukken soldaat gaan maken.

   Treeske ging ook vaak alleen een kleine week naar Cran Canaria, dus
   dat elkaar missen hebben we al getraind. 🤭

   En ja, voor beiden is het hartstikke leuk en goed.

 3. Dat hebben dochter en schoonzoon goed gezien. Op tijd ontlasten van de mantelzorger is zo belangrijk, even tot rust komen en opladen. Dit is goed voor jullie, even niet op elkaars lip in deze nare omstandigheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s