Trap lol

Omdat Treeske gaat logeren werd ik ’s nachts gillend wakker, omdat ik opeens bedacht, dat zij daar een trap op moet lopen. En omdat zij nogal wiebelig loopt, zag ik de bui al hangen. Maar dochter en schoonzoon beloofden mij, nadat ik mijn zorgen daarover had gedeeld met hen, dat zij zouden zorgen dat haar niets zou overkomen. Daarop beloofde ik hen om hier het traplopen te gaan oefenen als training.

Gistermiddag voelde zij zich super beroerd maar na een uurtje meldde zij mij dat het wel weer ging. Dus zijn we samen naar het noodtrappenhuis gelopen wat 2 meter van onze voordeur af ligt.

Daar aangekomen zei ik tegen haar, “probeer eerst maar eens 3 treden omhoog te gaan en dan achteruit weer naar beneden”. Treesje deed vanaf de vloerbedekking een stap omhoog en zette haar voet op de betonstrook vóór de eerste trede. Zij had zelf door dat ze de eerste trede gemist had, kon nog net de trapleuning vastgrijpen en stond kromgebogen van het lachen. Het was ook zeer komisch om te zien hoe ze haar voet omhoog deed en daarmee weer terug stapte op de vloer, zodat ik ook gevouwen lag van het lachen.

Toen we weer een beetje bijgekomen waren, zei ze tegen mij, dat ze het niet goed kon zien. En dat klopt ook want zei ziet af en toe wazig en dubbel. Maar nu ik die foto zo bekijk, heeft de vlakke vloer toch wel iets van een traptrede, dus daarin had zij zich dus vergist. Vervolgens stapte zij 4 treden omhoog, waarop ik zei, probeer nu achteruit de trap af te gaan en dat lukte haar goed. Toen zei ik dat ze 5 treden omhoog moest nemen en terug, maar voor dat ik het wist zat zei al op de 7e trede. Daardoor had ik weer grote lol en zag haar kalm naar beneden komen. Toen ik haar hoorde hijgen, besloot ik dat het voor vandaag genoeg was en dat we morgen weer gaan trainen. Nou, Treeske weet zelfs op een trap lol te schoppen.

Advertentie

11 gedachten over “Trap lol

  1. Doe je het niet in de broek door het geluid van stromend water dan doe je het wel van het lachen. Je zorgt goed voor je lieve Treeske, en haar doorzettingsvermogen verdient een dikke pluim!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s