Waterverbruik gestegen

Sinds ik hier het huishouden bestier, is het waterverbruik flink gestegen en dat heeft diverse oorzaken.

De laatste tijd krijgen we steeds bossen bloemen aangeboden en ik ben echt dolgelukkig dat die dingen geen bier drinken. Als ik nu om mij heen kijk, tel ik 5 vazen met bloemen, waarvan er één super uniek is. Deze bos rozen, door schoonzoon aan aan Treeske geschonken, zijn nu na 5 weken bijna aan hun einde gekomen. Dus heb ik ze al 5 keer water gegeven.

Treeske doucht nu wat langer, vanwege het feit dat zij nu een douchestoel gebruikt. Voorheen sprong zij daar in het rond en hadden wij daar 2 emmers staan die grotendeels het douchewater opvingen om daar het toilet mee door te spoelen. Maar dat doen we niet meer om struikelpartijen te voorkomen. Daarbij drinkt zij meer water, de laatste tijd vanwege haar hoge bloedsuikerspiegel, dus gaat zij ook vaker naar het toilet.

Maar de grootste verbruiker is de Hulk. Ik geef de vazen bloemen water en ook wekelijks de plantjes. Daarbij kook ik natuurlijk en daar zit ‘m de kneep. Zodra ik de kraan open draai en stromend water hoor, moet ik naar de wc en dat dus vele keren per dag. Zodoende probeer ik er meer op te letten om eerder te gaan plassen. Dus afgelopen vrijdag ging ik voor het boodschappen doen nog even naar het toilet. Echter 10 minuten later stond ik te tanken bij het benzinestation en bij het horen van het stomend geluid daarvan, stond ik alweer kruisknijpend met een andere slang in mijn hand. Het is om dol van te worden en ik zit echt te denken aan een Tena, dat voelt denk ik hetzelfde als een racefietsbroek en die draag ik toch mijn hele leven al.

Advertentie

5 gedachten over “Waterverbruik gestegen

  1. Daar hebben meer mensen last van! Vrienden hebben een betonnen bol 8n de tuin waar een stroompje water uitkomt. Ik wil daar niet in de tuin zitten want dan er komt een looppad in het gras.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s