Lijntrekkers

Wij worden achtervolgd door lijntrekkers. Anderhalf jaar geleden hadden wij heel veel overlast in Zeist van deze figuren. Daar braken zij in alle straten de stoepen open, groeven er een geul en legden er kilometers oranje kabels in die zij glasvezel noemde. Vervolgens gooiden zij de boel weer dicht en ramden de tegels er op zodanige manier er terug in dat het struikelstoepen werden.

En nu zijn die lijntrekkers in Beverwijk aan de gang. Ze hebben inmiddels kleur bekend, dus geen oranje kabels meer maar blauwe.

Bovendien zijn het enorme herrieschoppers en ook hier merk je dat de teruggelegde tegels anders liggen dan voorheen. En dat allemaal voor loeiduur sneller internet, want uiteindelijk komt ook dit voor rekening van de consument. Neemt niet weg, het zijn allemaal keiharde werkers. Ik word al moe van het kijken hoe ze het doen. Elke tegel wordt erin geslagen met een hamer. Super zwaar werk tot 18.30 en vanmorgen begon de herrie alweer om 6.30 en daar heb ik als ex boer wel waardering voor.

Advertentie

17 gedachten over “Lijntrekkers

  1. En ze hebben er een néus voor om straten die nou nét keurig door vakmensen bestraat zijn. na die kabeltrekkers worden de tegel teruggelegd door de kabeltrekkers en dat is rampzalig.

  2. Al die verschillende kleuren zijn behoorlijk verwarrend voor de volgende opgravers. Ik stel daarom voor om alle kabels nu al op te graven en te vervangen door uniforme kabels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s