Kleinzoon

Tijdens de lunch vandaag werd ik gebeld door mijn zoon met de mededeling dat ik opa was geworden van een kleinzoon. Nou, ik ben de hele middag al van de rel! Na dat bericht begon Treeske tegen mij te ratelen maar ik weet niet meer wat zij allemaal vertelde. Heb een uur stil voor mij uit zitten staren in mijn stoel om het nieuws te verwerken. Daarna vond ik dat het gevierd moest worden, dus heb ik slagroomtaart gehaald.

Toen dat naar binnen gewerkt was (ook een deel van Treeske) ben ik de vrouwentour gaan kijken, maar kon er slecht bij blijven met mijn gedachten. En zijn naam bestaat uit de voorletters van zijn moeder, vader en zus, waarbij daarna de beide opa’s zijn vernoemd. Dat doet mij heel veel, want met de Jan namen, wordt de ellenlange traditie in de familie Al daarmee weer voortgezet. Denk zomaar dat ik van alle emoties vannacht heerlijk slaap. En ik hoop kleinzoon ook! En het rare is, je houd meteen van dat jochie!

Advertentie

16 gedachten over “Kleinzoon

    • Ben er nog steeds confuus van. Vandaag maar even kijken en daarna door naar oudste kleinzoon die zijn 13e verjaardag viert.

      Hier is het leven al lange tijd één groot feest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s