Bejaardenseks

Het was midden in de nacht toen ik in mijn slaap gestoord werd door kriebelig zoekende vingers. In eerste instantie wist ik niet wat er gebeurde maar wat meer uit de diepe slaap gekomen dacht ik, wat doet die vrouw toch allemaal? De kriebelende vingers gingen over mijn hoofd en mijn armen en verder zoekend over mijn lichaam. “Die vrouw wil op dit tijdstip toch geen bejaardenseks”, dacht ik verder wakker wordend? Ik antwoordde haar met wat aaien over haar rug en arm, maar die werd resoluut weggeduwd, zodat ik mijzelf omdraaide in bed en een poging deed om verder te slapen. Toch werd ik meteen weer bepoteld en bepoezeld door die zacht zoekende vingers op mijn rug en nek en zei zachtjes, “ga maar weer slapen”. Daarna werd het rustig en verzonk ik weg in dromenland.

Vanmorgen kreeg ik aan de ontbijttafel antwoord op die spannende nachtelijke escapades. Treeske vertelde mij dat ze had gedroomd over een stellage waarin diverse attributen hingen, waaronder een hondje wat zij moest aankleden. Over de stellage lag een deken zodat zij in het donker moest gaan voelen waar het hondje zijn pootjes waren om hem aan te kleden. Ze kon het maar niet vinden en zocht overal met haar handen totdat ik mij omdraaide in bed en zij het hondje helemaal niet meer kon vinden.

“En ik maar denken, dat je midden in de nacht zoekende naar dat ‘pootje’, bejaardenseks met me wilde”, riep ik jolig uit. Affijn, het bleef nog lange tijd onrustig aan de ontbijttafel.

Advertentie

10 gedachten over “Bejaardenseks

  1. Niet te gelóven wat een mens bij elkaar kan dromen. hilarisch! Bejaardenseks…… dat is iets voor bejaarden toch? Daar zal Trees dus niet om vragen. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s