Boeren en een ritje

Terwijl ik dacht dat de boeren het wat beter hadden, kwam ik onderstaand bericht tegen.

Bedenk daarbij dat het afgelopen zomer zo droog was dat wilde je nog iets oogsten, dan moest je steeds water sproeien. En dat met die zeer hoge dieselprijzen.

Nu zijn er ook boeren die investeren in tientallen rode protest zakdoeken die ze vastmaken aan een bamboe stok. Ik weet nou niet of dat nu een betere handel is dan aardappelen telen?

Bovenstaande foto kon ik maken omdat Treeske haar dochter kwam oppassen en ik daarom een klein rondje op de Stromer kon fietsen. Heel ff een uurtje lekker genoten maar telkens gingen mijn gedachten naar Treeske. En die twee meiden hadden ook grote lol, omdat ze even met de rolstoel door het winkelcentrum reden, waarbij Treeske er bijna uitkiepte toen ze over een drempeltje reden.

Advertentie

6 gedachten over “Boeren en een ritje

  1. Dat is niet om te lachen dat uit de rolstoel kiepen. Het zou maar eens echt gebeuren. De dochter moet maar wat voorzichtiger zijn. Jullie hebben maar 1 Treesje.
    In dit huishouden worden geen aardappels gegeten, dus van die prijzen heb ik alvast geen last. Wat niet wegneemt dat ik er een mening over heb. De boer krijgt niet voldoende betaald. En dat geldt voor al hun producten.

  2. Tja ,de boeren krijgen wel vaker wat op hun bordje geschoven wat niet klopt. Als zij een betere prijs krijgen voor hun produkten wil ik best wat meer betalen. Voorals nog zijn het de tussenhandel en de supermarkten die er het meeste aan verdienen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s